Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
14 May 2019

РОЗСТРОЧКА НА КВАРТИРУ ДО 5 РОКІВ

Давно хотіли придбати квартиру, але ніяк не наважувалися? Не відкладайте мрії на потім! Цілих 5 років розстрочки від забудовника на будь-яку квартиру в житловому комплексі «Метрополіс» із першим внеском усього 30%.

Умови прозорі, як весняне повітря: ви робите мінімальний перший платіж, а залишок сплачуєте рівними частинами. Тепер купити власне житло в «Метрополіс» стало ще простіше!

Сума щомісячних внесків визначається заздалегідь, завдяки цьому ви можете спланувати свій бюджет. А ще у нас немає комісії – розстрочка під 0% на весь період погашення!

Виплачувати залишок можна навіть після введення будинку в експлуатацію. Це означає, що ви живете в своїй квартирі, робите в ній ремонт або здаєте в оренду, а решту суми вносите комфортними платежами.

ПЕРЕВАГИ РОЗСТРОЧКИ В ЖК «МЕТРОПОЛІС»:

+ ОТРИМАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ РОЗСТРОЧКУ

ЖК МЕТРОПОЛИС – інвестуй у мрію!

Чекаємо вас у ці теплі дні в нашому затишному офісі. Фахівці відділу продажів візьмуть усі турботи на себе: допоможуть підібрати квартиру, що максимально відповідає вашим побажанням, запропонують найбільш зручну схему платежів і оптимальну суму внесків. 

Наші контакти:

Адреса: м Київ, вул. Академіка Заболотного, 1

+ ЗВ'ЯЗАТИСЯ З МЕНЕДЖЕРОМ
Close icon
Close icon
Close icon