Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
01 February 2022

Ох і любов: чесні -14% на квартири комфорт-класу у ЖК «Метрополіс»!

Що може бути кращим висловленням почуттів, ніж власна квартира комфорт-класу у Голосіївському районі. Лише у лютому група компаній DIM підготувала приголомшливу спеціальну пропозицію на придбання квартири та нежитлових приміщень.

Зараз у вас є чудова можливість придбати квартири та нежитлові приміщення з чесною вигодою - 14% на суму першого внеску або при повній оплаті. Пропозиція дійсна при умові першого внеску від 50%. Пропозиція діє до 10 березня 2022 року включно на придбання квартири та нежитлових приміщень у ЖК «Метрополіс», що розташований у Голосіївському районі на вул. Заболотного 1.

«Метрополіс» — сучасний комплекс класу комфорт+, який має усі переваги бізнес-класу та ідеальну локацію. Комплекс розташований у пішій доступності до 2 станції метро, а з вікон ЖК «Метрополіс» відкривається краєвид на Голосіївський ліс та ВДНГ, тож ви завжди будете милуватись природою і дихати свіжим повітрям. Розвинена інфраструктура комплексу задовольнить усі потреби мешканців! На території будуть облаштовані: ландшафтний парк на 2 га; фонтан та інтерактивна площа; інноваційний дитячий садок, підземний та гостьовий паркінги; бігові доріжки; ресторани та кафе.

Зацікавила пропозиція? Телефонуйте до відділу продажу та дізнавайтесь, на які квартири діє пропозиція!

*акція діє на обмежену кількість квартир.

Close icon
Close icon
Close icon