Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
19 February 2020

У двох будинках ЖК «Метрополіс» тривають фасадні роботи (відео)

У першому та другому будинках житлового комплексу «Метрополіс», який зводиться групою компаній DIM на столичних Теремках, завершені монолітні роботи та добігають кінця роботи з улаштування цегляної кладки зовнішніх стін та перегородок. Майже завершено влаштування сходових маршів та активно продовжується утеплення і скління фасаду.


У першій секції другого будинку на 50% завершено прокладання внутрішніх інженерних мереж та комунікацій (опалення, електро-, водопостачання) і розпочато монтаж ліфтів. Майже завершено влаштування даху, повністю виконано стяжку підлог усіх приміщень, встановлено вхідні двері у половині квартир секції. Добігають кінця внутрішні штукатурні роботи та активно продовжуються оздоблювальні роботи в місцях загального користування.

У третьому будинку комплексу активно продовжуються монолітні роботи. У другій та третій секціях також триває цегляна кладка. Йде влаштування сходових маршів – у другій секції процес вже добігає кінця, а в третій триває на рівні 15 поверху.  

«Метрополіс» від групи компаній DIM – це житловий комплекс класу комфорт+, який складається з 4 будинків змінної поверховості з сучасною архітектурою, закритим внутрішнім двором, власним дитячим садком, розвиненою інфраструктурою і ландшафтним парком загальною площею 2 га. На охоронюваній прибудинковій території, спроектованій за концепцією «двір без авто», передбачені бігові та велодоріжки, майданчики для занять спортом зі скеледромом, контактний фонтан та лаунж-зони. Приємне дозвілля мешканцям забезпечать спеціальні майданчики для барбекю, затишні альтанки з Wi-Fi, а також інтерактивні зони відпочинку.

Всі будинки ЖК «Метрополіс» отримають дизайнерські лобі та панорамне скління, а кожна квартира матиме індивідуальне опалення. Для автовласників також передбачені наземний та підземний паркінг з зарядками для електромобілів.

В кількох хвилинах пішої прогулянки від ЖК «Метрополіс» знаходиться найбільший в Європі ліс, розташований в межах міста – Голосіївський. Поруч також розташовані декілька дитячих садків та загальноосвітніх шкіл, корпус Національного університету ім. Т. Шевченка, аптеки, ресторани, торгово-розважальний центр «Магелан», ВДНГ, музей під відкритим небом «Пирогово», а також інші важливі об’єкти інфраструктури.

Нагадаємо, що до кінця лютого в житловому комплексі «Метрополіс» діє спеціальна ціна.

+ ЗВ'ЯЗАТИСЯ З МЕНЕДЖЕРОМ

 

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon