Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
21 September 2021

Перші два будинки ЖК «Метрополіс» отримали поштові адреси

Раді повідомити, що Розпорядженням №476 від 17.09.2021 року Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації (https://golos.kyivcity.gov.ua/files/2021/9/20/467.pdf) житловим будинкам №1 та №2 житлового комплексу «Метрополіс» присвоєно поштові адреси:
- житловий будинок №1 — вулиця Заболотного Академіка, 1-Б;
- житловий будинок №2 — вулиця Заболотного Академіка, 1-А.

«Ці два будинки  введенні в експлуатацію, тож отримання поштової адреси — наступний логічний крок, який забезпечить мешканцям можливість оформлювати правовстановлюючі  документи на майно» — прокоментувала подію Наталя Карасова, адвокат групи компаній DIM.

Довідка:

«Метрополіс» — комплекс комфорт-класу, розташований у Голосіївському районі столиці, який має велику кількість зелених зон та розвинену інфраструктуру. Піша доступність до двох станцій метро дають мешканцям комплексу можливість щодня насолоджуватись природою та одночасно жити у ритмі сучасного мегаполісу.

DIM — це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керуючої компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:
- 9 будинків введено в експлуатацію;
- 5 проєктів на різних етапах будівництва;
- 890 тис. м² в проєктних портфелях компанії;
- кожен п'ятий покупець повертається для повторних інвестицій.

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon