Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
28 July 2021

ЖК «Метрополіс» обійшов київський ботанічний сад за кількістю піній

На 2-ох гектарах прибудинкової території ЖК «Метрополіс» DIM висадить пінії, завезені спеціально з Німеччини на суму більш ніж 16 млн грн. Ще зовсім недавно такі хвойні дерева можна було побачити тільки в ботанічному саду Києва.

Також DIM облагородить декілька гектарів міської території ВДНГ, відремонтує пішохідний перехід до ТРЦ «Магелан» і реконструює міські електромережі.

Столичний житловий комплекс «Метрополіс», після введення в експлуатацію усіх черг, відкриє паркову зону на території площею 2 гектари. Для цього забудовник висадить десятки тисяч дерев та кущів. Над прибудинковою територією працювали фахівці з ландшафту із провідних дизайн-бюро. В основі концепції благоустрою території – краса та ергономічність прибудинкового простору.

Житловий комплекс передбачає реалізацію концепції «двір без авто», завдяки місткому паркінгу на більш ніж 1700 місць з електрозарядними станціями, а також спеціальним підземним контейнером для збору та сортування сміття.

Заплановано будівництво дитячого садка за японськими технологіями і дитячого майданчика від провідної профільної німецької компанії.

В основу філософії проєкту закладено поняття ергономічність. Архітектори використовували найкращі європейські практики для забезпечення комфортного міського життя. При будівництві використовуються екологічні матеріали, які максимально зберігають тепло, що істотно скоротить енерговитрати.

Для людей з особливими потребами створюються максимально комфортні умови: пандуси, ліфтові кнопки на рівні руки, азбука Брайля для всіх комунікацій на території комплексу.

«Метрополіс – один з найвищих житлових комплексів столиці. Це грандіозний проєкт за своїм масштабом. Буде побудовано понад 200 тисяч квадратних метрів на території у більш ніж 5 гектарів. Це більше 3-х тисяч сімей, для яких потрібно було продумати кожну деталь і створити комфортні умови на десятиліття вперед. Саме тому для нас інфраструктура відіграє ключову роль – майданчики, дитячий садок, зони відпочинку, ресторани, магазини, місця для вигулу собак, лапкомийки та багато іншого, що серйозно виділяє підхід DIM на ринку житлової нерухомості. До слова, на території «Метрополіс» буде побудований перший в Україні дитячий сад за японською технологією. Він буде овальним. Щоб втілити у життя всі наші задуми, ми реконструюємо електромережі та застосовуємо енергоефективні технології, що помітно знижує навантаження на міські мережі й зменшує середній чек споживача. Також для нас важливо створити естетику і комфорт на всій території, що прилягає до комплексу. Тому ми взяли на себе зобов'язання облаштувати значну частину міської відкритої території біля комплексу і пішохідний перехід, що веде до ТРЦ Магелан», — зазначив Олександр Насіковський, керуючий партнер групи компаній DIM.

Довідка:

«Метрополіс» – житловий комплекс від групи компаній DIM, розташований біля ВДНГ. На великій території розміститься 11 будинків висотою 10 і 34 поверхи. На території запроєктовані: власний парк, зони відпочинку і барбекю, дитячі та спортивні майданчики, а також контактний фонтан.

DIM – це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керуючої компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:

- 9 будинків введено в експлуатацію;
- 5 проєктів на різних етапах будівництва;
- 890 тис. м² в проєктних портфелях компанії;
- кожен п'ятий покупець повертається для повторних інвестицій.

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon