Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
08 July 2021

Старт продажу квартир в будинку № 4 в ЖК «Метрополіс»

Давно мріяли про власну квартиру в сучасному житловому комплексі? Тоді саме час звернути увагу на ЖК «Метрополіс» від групи компаній DIM по вул. Академіка Заболотного, 1, де у квітні стартував продаж квартир в будинку №4.

Вдале розташування ЖК «Метрополіс», поруч з Голосіївським парком, дозволить вам насолоджуватися красою природи, але одночасно залишатися в ритмі столичного життя. На території «Метрополіса» запланована розвинена інфраструктура: ресторани, фітнес-клуб, інноваційний дитячий сад, бігові доріжки, підземний та наземний паркінг, фонтан, красивий ландшафтний парк на 2 га. А в безпосередній близькості з житловим комплексом ви знайдете кінно-спортивну школу «Авангард», ТРЦ, картинг-клуб, тенісні корти, футбольне поле, трек для радіокерованих автомобілів, кілька дитячих садків і шкіл, а також Київський національний університет імені Тараса Шевченка.​
Встигніть обрати кращі планування!
Додаткову інформацію про планувальні рішення, ціни та умови купівлі можна дізнатися у відділі продажу по вул. Академіка Заболотного, 1.

+ ЗВ'ЯЗАТИСЯ З МЕНЕДЖЕРОМ

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon