Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
29 September 2021

Житлові комплекси групи компаній DIM взяли участь в XIII «Риэлт-FEST»

23-24 вересня відбувся XIII «Риэлт-FEST» — фестиваль для спеціалістів з нерухомості, на який щорічно збираються сотні українських рієлторів. В рамках заходу були організовані бізнес-тури житловими комплексами найбільших забудовників столиці, серед яких і три проєкти групи компаній DIM — ЖК Park Lake City, ЖК «Mетрополіс» та ЖК Lucky Land.

Програма бізнес-туру називалася «Найцікавіші новобудови від DIM group. Інвестуємо і заробляємо разом». Ведучий туру Артур Кауфман, менеджер відділу продажу ЖК Lucky Land, розказав учасникам заходу про ключові переваги житлових комплексів від DIM та провів екскурсії територією всіх трьох проєктів.

Присутні змогли отримати не тільки вичерпну інформацію про проєкти та можливості щодо інвестування в будівництво, а й на власному досвіді відчути, як це бути мешканцем наших комплексів. Вони прогулялися берегом озера, яке є серцем житлового комплексу бізнес-класу Park Lake City, насолодилися авторським ландшафтним дизайном прибудинкової території комплексу «Метрополіс» та подихали чистим, свіжим повітрям, яким наповнений житловий комплекс Lucky Land, адже розташований поряд з сотнями гектарів вікового лісу.

«Головна мета подібних бізнес-турів — занурити представників рієлторського бізнесу в атмосферу житлового проєкту, дати їм відчути та побачити усі його переваги та особливості. Завдяки цьому вони отримують інформацію про комплекс з власного досвіду, що допомагає їм продавати легше. Сьогодні група компаній DIM активно співпрацює з рієлторами та відкрита до нових партнерств» — прокоментувала Альона Насіковська, координатор альтернативних продажів групи компаній DIM.

Дякуємо організаторам фестивалю XIII «Риэлт-FEST» за запрошення взяти участь в заході й до зустрічі наступного року!

Довідка:

DIM — це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керуючої компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:
•  9 будинків введені в експлуатацію;
•  5 проєктів на різних етапах будівництва;
•  890 тис. м² в проєктних портфелях компанії;
•  кожен п'ятий покупець повертається для повторних інвестицій.

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon