Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
18 March 2020

Режим роботи групи компаній DIM у період карантину

Карантинні заходи, спрямовані на боротьбу з коронавірусною інфекцією, ніяк не вплинуть на терміни введення будинків в експлуатацію та темпи роботи групи компаній DIM.

Ми продовжуємо роботу в штатному режимі. Будівельно-монтажні роботи на всіх об'єктах йдуть згідно із затвердженими графіками, а матеріали та комплектуючі закуплені в повному обсязі.

Ми дбаємо про здоров'я наших співробітників і клієнтів.

Щоб убезпечити їх, ми забезпечили всі будмайданчики і відділи продажів дезінфікуючими засобами та антисептиками. Побутові приміщення прибираються в 2 рази частіше, а також регулярно знезаражуються та провітрюються.

Ми наполегливо просимо всіх залишатися вдома за наявності найменших симптомів гострих респіраторних захворювань, оскільки до роботи такі співробітники не допускаються.

Наради переведені в режим відеоконференцій. Персонал офісу в період карантину працює дистанційно.

Наші відділи продажів на 100% забезпечені захисними масками. Тому менеджери продовжують консультувати клієнтів у відділах продажів і через інші канали комунікації: за телефоном, через електронну пошту, месенджер Facebook та Viber групи компаній DIM.

Дані заходи дозволяють забезпечити максимальну безпеку людей і зберегти високі темпи та якість нашої роботи.

Запевняємо, група компаній DIM слідує всім рекомендаціям Міністерства охорони здоров'я і надалі буде оперативно реагувати та строго дотримуватися таких вказівок.

Бережіть себе та будьте здорові!

+ ЗВ'ЯЗАТИСЯ З МЕНЕДЖЕРОМ

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon