Phone icon
Обрати квартиру Plus icon
Phone icon
title
28 May 2020

У двох будинках ЖК «Метрополіс» завершується монтаж склопакетів (відео)

У першому будинку житлового комплексу «Метрополіс», який зводиться групою компаній DIM на столичних Теремках, добігає кінця встановлення склопакетів. Ці роботи виконані на 97%. У будинку повністю завершені монолітні роботи та монтаж сходових маршів, цегляна кладка готова на 93%. Фасадні роботи виконані на 40%, триває влаштування покрівлі, монтаж внутрішніх мереж. Розпочато монтаж ліфтів.


У першій секції другого будинку встановлення склопакетів завершено повністю. Також на 100% виконані монолітні, цегляні роботи, монтаж сходових маршів, стяжка підлог та штукатурні роботи. Фасадні роботи завершені на 85%. Добігають кінця влаштування покрівлі, монтаж ліфтів, оздоблення місць загального користування, встановлення вхідних дверей та монтаж внутрішніх мереж. У другій секції встановлення склопакетів завершене на 97%. Тут також повністю виконані монолітні роботи та влаштування сходових маршів. Цегляні роботи завершені на 95%, фасадні – на 40%, влаштування покрівлі – на 25%. Розпочато монтаж внутрішніх мереж, встановлення ліфтів, влаштування стяжки підлог та штукатурні роботи.

У третьому будинку житлового комплексу продовжуються монолітні роботи. У першій секції вони ведуться на рівні 8 поверху, у третій – на рівні 28 поверху, у другій – повністю завершені. Також у другій секції повністю змонтовано сходові марші, а в першій і третій секціях вони сягають 2 та 26 поверхів відповідно. Цегляна кладка триває на 3 і 4 поверхах в першій секції, на 3-13 – у третій, а у другій секції ці роботи завершені на 80%.

«Метрополіс» від групи компаній DIM – це житловий комплекс класу комфорт+, який складається з 4 будинків змінної поверховості з сучасною архітектурою, закритим внутрішнім двором, власним дитячим садком, розвиненою інфраструктурою і ландшафтним парком загальною площею 2 га. На охоронюваній прибудинковій території, спроектованій за концепцією «двір без авто», передбачені бігові та велодоріжки, майданчики для занять спортом зі скеледромом, контактний фонтан та лаунж-зони. Приємне дозвілля мешканцям забезпечать спеціальні майданчики для барбекю, затишні альтанки з Wi-Fi, а також інтерактивні зони відпочинку.

Всі будинки ЖК «Метрополіс» отримають дизайнерські лобі та панорамне скління, а кожна квартира матиме індивідуальне опалення. Для автовласників також передбачені наземний та підземний паркінг з зарядками для електромобілів.

В кількох хвилинах пішої прогулянки від ЖК «Метрополіс» знаходиться найбільший в Європі ліс, розташований в межах міста – Голосіївський. Поруч також знаходяться декілька дитячих садків та загальноосвітніх шкіл, корпуси Національного університету ім. Т. Шевченка, аптеки, ресторани, торгово-розважальний центр «Магелан», ВДНГ, музей під відкритим небом «Пирогово» та інші важливі об’єкти інфраструктури.

Нагадаємо, що до кінця травня в житловому комплексі «Метрополіс» діє спеціальна пропозиція – ремонт у подарунок при купівлі квартири.

Для отримання онлайн-консультації достатньо заповнити форму:


+ ЗВ'ЯЗАТИСЯ З МЕНЕДЖЕРОМ

Інші новини

Close icon
Close icon
Close icon